top of page

Senior Salesforce Consultant

Ben jij in staat om business-behoeften te vertalen naar concrete Salesforce-oplossingen? En ben jij in alles wat je doet op zoek naar verbetering? Dan komen wij graag met jou in contact! Als Senior Salesforce Consultant ben jij in staat verbetermogelijkheden te identificeren in het samenspel tussen propositie, team, gedrag en commerciële resultaten. Dankzij jouw sterke analytische vaardigheden heb jij deze verbetermogelijkheden zo gevonden. Jouw uitstekende communicatieve skills zorgen ervoor dat jij alle stakeholders – zowel intern als extern – mee kunt krijgen in jouw ideeën. Met jouw uitmuntende kennis van sales-, marketing- en serviceprocessen zorg jij namelijk voor een efficiënter, effectiever en toekomstbestendiger Customer Relation Management. En dat verkoopt zichzelf. Zo ziet de functie eruit: Jouw meest voorname werkzaamheden als Senior Salesforce Consultant? Het inventariseren en analyseren van klantbehoeften, het bedenken en adviseren van oplossingen én het configureren van deze oplossingen in Salesforce. Met andere woorden: jij bent verantwoordelijk voor het gehele traject. Van requirements tot oplevering. Omdat je omvangrijke en complexe projecten onder je hoede hebt, ben je een deel van de tijd bezig met stakeholder management. Verder gebruik je jouw schat aan Salesforce-kennis om junior consultants te coachen en te trainen. Jij zorgt ervoor dat zij hun mannetje (of vrouwtje) kunnen staan bij onze opdrachtgevers. Wat neem je mee?

  • Jouw rugzak is gevuld met een afgeronde MBO+ opleiding en minimaal 10 jaar aan relevante ervaring als consultant in de wereld van IT. De benodigde Salesforce-certificeringen heb je dan ook op zak. Zo niet, dan ben je bereidt deze op korte termijn te behalen.

  • Je spreekt én schrijft vloeiend Nederlands en Engels. 10 punten wanneer jij de spelfout in deze vacature weet te vinden.

  • Jij hebt ervaring met het leiden van multidisciplinaire projectteams en werkgroepen.

  • Heb je al ervaring met Agile? En dan met name de Scrum werkwijze? Dan zijn we helemaal in voor een feestje.

Dit wordt jouw nieuwe baan, omdat:

  • Je komt te werken in een leuk team waarin je veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Mee ondernemen? Zeker een optie!

  • Wij houden van ontwikkelen en jou daarin meenemen. Opleidingen gerelateerd aan Salesforce behoren tot de mogelijkheden. Wij zijn bereid in jou te investeren. Want als jij groeit, groeien wij mee.

  • Jij wilt werken in een dynamische omgeving met een netwerk van hooggekwalificeerde collega’s én uitdagende projecten. Jij wilt het verschil maken.

  • Je maandelijks een aantrekkelijk, marktconform salaris krijgt bijgeschreven. Dit salaris is gebaseerd op je opleiding en ervaring. Uiteraard kun je ook genieten van goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze lichten we graag toe in een gesprek.

Keuze gemaakt? Ben jij geïnteresseerd en kun je niet wachten om samen met YoungBlood het verschil te maken? Solliciteer dan meteen! Heb je vragen? Neem contact op met Michelle Geraets via michelle.geraerts@youngblood.nu.

Comments


bottom of page